Home > Diensten

Werkwijzer Diensten

De Werkwijzer biedt arbeidstraining, arbeidstoeleiding, job coaching en activerende dagbesteding aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Ook bieden wij begeleiding aan huis aan mensen die ondersteuning nodig hebben om zelfstandig te kunnen leven. Dit doen wij in opdracht van gemeenten (S 14), het UWV en in samenwerking met diverse scholen uit de regio. Met meerdere zorginstellingen zoals bijvoorbeeld Aveleijn, Ambiq, de RIBW en de Twentse zorgcentra hebben we een samenwerking met betrekking tot dagbesteding.

“Wij houden rekening met beperkingen, maar kijken vooral naar de kracht en mogelijkheden van mensen.“

Werkwijze:
Een individuele aanpak op maat, die aansluit bij de deelnemer en zijn/haar directe omgeving. We werken samen in een team met een mix van deelnemers, vrijwilligers en professionals in een leer-werklocatie midden in de maatschappij. We bieden een veilige en vertrouwde omgeving waarin deelnemers kunnen oefenen en zichzelf durven zijn. Begeleiding bestaat uit een team van trajectleiders en werkleiders. Een mix van kennis en kunde waardoor optimaal kan worden ingezet op wat er nodig is om de gestelde doelen te bereiken.

Klik op de onderstaande diensten voor meer informatie:

Heb je interesse, wil je je aanmelden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met De Werkwijzer.

Begin met typen en druk op ENTER om te zoeken...