Home > Projecten > Stationsrestauratie Oldenzaal

Stationsrestauratie Oldenzaal

De Stationsrestauratie bij het station in Oldenzaal staat bekend als een goede lunch- en dinerlocatie, gastvrij én een ruimte waar je prettig kunt wachten op trein en bus.

“Het is misschien wel onze meest bekende locatie omdat zoveel mensen er dagelijks gebruik van maken.”

De stationsrestauratie biedt dagelijks een gevarieerde lunch en ’s avonds wordt er een dagmenu geserveerd voor circa 40 gasten. Naast de dagelijkse zaken in het restaurant en de kiosk voeren we ook cateringopdrachten uit voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. We werken graag met producten van het seizoen, die het liefst ook nog uit de buurt komen.

“Natuurlijk werken we met dagverse producten, zodat we de kwaliteit hoog kunnen houden voor een eerlijke prijs."

Het team staat onder leiding van een ervaren chef-kok en uit uit deelnemers, begeleiders en vrijwilligers. Samen runnen ze deze locatie. Hun enthousiasme en gedrevenheid is zichtbaar en voelbaar voor onze gasten. Dat maakt dat wij in de loop der jaren een grote en trouwe klantenkring hebben opgebouwd. Het restaurant is open van 11.00 uur tot 19.00 uur. Werk je een late dienst, dan kun je met ons mee-eten. De werklocaties van De Werkwijzer staan open voor stagiairs uit het MBO. Kijk voor meer informatie op stagemarkt.nl

Naast het restaurant is er de kiosk / koffiehoek. Deze is geopend van maandag tot en met vrijdaging tussen 05.30 uur en 22.00 uur. Bekijk het menu en reserveer direct op stationoldenzaal.nl. Voor meer informatie neem contact op met De Werkwijzer.

Stationsrestauratie Oldenzaal

Stationsrestauratie Oldenzaal

Bekijk de foto impressie van onze Stationsrestauratie

Begin met typen en druk op ENTER om te zoeken...