Home > Projecten > Sportcentrum Vondersweijde

Sportcentrum Vondersweijde

Sportcentrum Vondersweijde is een multifunctioneel sport- en gezondheidscentrum in Oldenzaal. Medewerkers, deelnemers en begeleiders van het team van De Werkwijzer werken in het sportcentrum en ondersteunen in facilitaire werkzaamheden. De buitenwerkzaamheden worden door de tuinploeg van De Werkwijzer uitgevoerd.

Samen met de collega’s van Sport Oldenzaal BV zorgen we ervoor dat de bezoekers van het zwembad en de sportschool optimaal gebruik kunnen maken van alle faciliteiten. Na het sporten is er gelegenheid om gezellig met elkaar koffie te drinken. Het team van De Werkwijzer is van maandag tot en met vrijdag overdag verantwoordelijk voor het beheer van het sportcentrum. Naast koffie en thee wordt er ook een kleine snack geserveerd.

“Sportcentrum Vondersweijde is een sociale ontmoetingsplek waar mensen kunnen werken, leren en anderen ontmoeten.”

Wij vinden het belangrijk dat onze werkzaamheden aansluiten bij de interesses en capaciteiten van onze deelnemers. Daar waar het kan sluiten wij graag aan bij een andere organisatie die van betekenis is voor de maatschappij. Wij versterken elkaar in het uitvoeren van onze diensten. Daarmee gaan we voor een duurzaam resultaat, zowel voor de individu als voor de maatschappij. Dichterbij deze punten kan je met de werkzaamheden bij het sportcentrum niet zitten.

Wilt u meer weten over hoe uw bedrijf kan samenwerken met De Werkwijzer?

Café Vondersweijde / De Kolk

Café Vondersweijde / De Kolk

Bekijk de foto impressie van ons café

Begin met typen en druk op ENTER om te zoeken...