Home > Projecten > Klussendienst

Klussendienst

Veel inwoners van Oldenzaal willen graag zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Maar, dit is soms lastig omdat door een beperking, of door het ouder worden, klusjes in en rondom het huis een enorme opgave worden.

“Ik wil graag thuis blijven wonen, maar zelf kan ik geen klusjes doen. Er is helaas niet altijd een buurman of familielid die hierbij kan helpen.”

In Oldenzaal is daarom de klussendienst in het leven geroepen, waarbij De Werkwijzer in samenwerking met Impuls en de gemeente Oldenzaal klussen uitvoert. Onze deelnemers, medewerkers en vrijwilligers helpen bij werkzaamheden voor kwetsbare inwoners van Oldenzaal, die deze zelf niet meer kunnen uitvoeren.

Werkzaamheden zijn onder andere het ophangen van een lamp, het snoeien van een heg, kleine en/of grotere reparaties in en rondom het huis, het verplaatsen van een kast en meer klussen in en om het huis. Door deze klussendienst kunnen inwoners van Oldenzaal langer in hun eigen huis blijven wonen. Ons team helpt graag en kan hierbij van enorme betekenis zijn voor een ander.

Wilt u een klus laten verrichten door de klussendienst neem dan contact op met:
Impuls Oldenzaal 0541 – 57 14 14
Wilt u meewerken of voor overige informatie neem dan contact op met:
De Werkwijzer 0541 – 52 03 34

Klussendienst

Klussendienst

Bekijk de foto impressie

Begin met typen en druk op ENTER om te zoeken...