Home > Projecten > Fietsentoezicht

Fietsentoezicht

Een succesvol project waarbij ons team van medewerkers, deelnemers en begeleiders laten zien hoe iedereen kan participeren en mee kan doen in de maatschappij zijn de bewaakte fietsenstallingen. In Oldenzaal waken de toezichthouders van De Werkwijzer over uw fietsen in de stallingen aan de Nagelstraat en bij het NS-Station.

"De Werkwijzer wil met het fietsentoezicht aan de Nagelstraat en Stationsplein een bijdrage leveren aan een prettiger en veiliger Oldenzaal"

In samenwerking met de gemeente Oldenzaal houdt ons team toezicht op de gestalde fietsen en scooters en leveren zo een stuk service aan de inwoners van Oldenzaal. Ook zorgen ze ervoor dat de stallingen netjes blijven, dat fietsen op de juiste plekken worden neergezet en halen ze afgedankte fietswrakken weg.

De snelle service, het vriendelijke personeel, het veilige gevoel en de voorziening die er goed uit ziet zorgt voor tevreden inwoners van Oldenzaal, die door de aanwezigheid van de bewaakte stallingen vaker voor de fiets kiezen dan voorheen.

Alle toezichthouders krijgen training en worden begeleid door gekwalificeerd personeel van De Werkwijzer. De organisatie ligt in handen van de locatie Station. Meer weten? Neem dan contact op met De Werkwijzer.

Fietsen toezicht

Fietsen toezicht

Bekijk de foto impressie

Begin met typen en druk op ENTER om te zoeken...