Home > Projecten > De boerderij

De boerderij

De boerderij is een beschutte en rustige plek aan de rand van Oldenzaal, waar deelnemers één of meerdere dagen per week naartoe kunnen gaan. Het is een prikkelarme omgeving met veel rust en ruimte waar wij we onze deelnemers een ruim aanbod van activiteiten aanbieden en hen stimuleren om talenten te ontwikkelen. De huisdieren hebben verzorging nodig, er kan gewerkt worden op de computer, schilderen, we werken in de tuin en eens per week koken en eten we gezamenlijk.

“We kunnen van alles doen.
Bij de boerderij kan ik mezelf zijn."

Er is een fietsenherstelwerkplaats en een kleine houtwerkplaats. Gezamenlijk zorgen we voor het dagelijks onderhoud in en rondom de boerderij. We gaan uit van maatwerk, op basis van een individueel trajectplan werken we samen aan het ontwikkelen en stimuleren van talenten. De boerderij is daarom voor veel deelnemers een opstapplaats om daarna op andere locaties van De Werkwijzer te gaan werken. Maar ook een plek om voor langere tijd een goede daginvulling te vinden.

De tuinploeg gebruikt de locatie als standplaats om van daaruit hun buitenopdrachten in de omliggende gemeenten uit te voeren. Dit draagt bij aan het opbouwen van zelfvertrouwen en vertrouwen in de medemens.

“Het is mooi om te zien hoe onze deelnemers
opbloeien als ze hun talent ontdekken"

De boerderij is gelegen aan de rand van de woonwijk De Essen aan Grensweg 2 in Oldenzaal. Voor meer informatie neem contact op met De Werkwijzer.

De boerderij

De boerderij

Bekijk de foto impressie van onze boerderij

Begin met typen en druk op ENTER om te zoeken...