Home > Vacature lid Raad van Toezicht De Werkwijzer

Vacature lid Raad van Toezicht De Werkwijzer

De Stichting Werkgelegenheidsinitiatieven Noord Oost Twente (lees De Werkwijzer)  is een leerwerkbedrijf in Twente met diverse vestigingen in Oldenzaal en omstreken.

De Werkwijzer biedt een ruim scala aan werkzaamheden die zoveel mogelijk in verbinding met de samenleving staan. Deze werkzaamheden zijn gericht op arbeidstraining, arbeidstoeleiding en activerende dagbesteding aan mensen die zich ontwikkelen richting een plek op de arbeidsmarkt of een beschermde werkomgeving.

Bij De Werkwijzer werken ruim 40 professionals en 50 vrijwilligers samen aan de ondersteuning en ontwikkeling van 200 deelnemers. De Werkwijzer is sterk verankerd in de regio, financieel gezond en succesvol. De kernwaarden service gerichtheid, ondernemerschap en toekomstgerichtheid geven richting aan de kwaliteit van de ondersteuning, de strategie, de cultuur en het handelen.

De Raad van Toezicht houdt op een moderne wijze toezicht op De Werkwijzer en is constructief sparringpartner van de directeur-bestuurder.

Door het vertrek van een lid per 1 juli 2022 zijn we op zoek naar een nieuw lid voor de Raad van Toezicht met als aandachtsgebieden Zorg & Welzijn.

Een uitgebreid functieprofiel  kunt u hier vinden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de directeur-bestuurder van De Werkwijzer, de heer T. Harmelink via telefoonnummer 0624522607 of de heer E. Kamp (vice-voorzitter Raad van Toezicht) via telefoonnummer 0646705805.

Uw sollicitatie kunt u tot 1 mei mailen naar info@werkwijzer-oldenzaal.nl onder vermelding van vacature lid Raad van Toezicht.

 

Begin met typen en druk op ENTER om te zoeken...