Home > Sluiting i.v.m. corona

Sluiting i.v.m. corona

Oldenzaal, 15 maart 2020.

Beste ouders, deelnemers, verwanten

Sinds de uitbraak van het coronavirus in Nederland krijg ik veel vragen over het (uit voorzorg) thuishouden van onze deelnemers. Ik  begrijp heel goed dat de wereldwijde verspreiding van het coronavirus vragen en zorgen oproept. Ook de Werkwijzer heeft te maken met de gevolgen.

In de fase waarin we ons nu bevinden, heb ik vanmorgen tijdens een ingelast MT besloten om vanaf maandag 16 maart De Werkwijzer in zijn geheel te sluiten!

De gezondheid van onze deelnemers, maar ook van onze vrijwilligers en medewerkers staat uiteraard bovenaan als hoogste prioriteit.

Het advies van de overheid is om zoveel mogelijk thuis te werken en sociale onthouding te stimuleren.

De medewerkers wordt gevraagd om thuis te werken en zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden. Ook bijeenkomsten die niet strikt noodzakelijk zijn moeten worden vermeden.

We willen als sociale onderneming de handschoen krachtig oppakken door nu al aan te geven dat we in zijn geheel gaan sluiten.

Ik begrijp heel goed dat dit besluit een grote impact kan hebben op u als ouder of zorginstelling waar iemand woont. We willen daarin ook best ondersteuning bieden als dat noodzakelijk is, alleen deze ondersteuning zal wel op afstand moeten plaats vinden, omdat het niet wenselijk is dat onze medewerkers op andere locaties gaan werken.

Ik kan helaas nog niet aangeven tot hoe lang dit besluit van kracht blijft, maar jullie worden hierover uiteraard tijdig geïnformeerd.

Ervan uitgaand dat ik jullie voorlopig voldoende heb geïnformeerd, groet ik je vriendelijk.

Tonnie Harmelink

Directeur De Werkwijzer

Begin met typen en druk op ENTER om te zoeken...