Home > Diensten > Dagbesteding

Dagbesteding

Dagbesteding draagt bij aan een betekenisvol leven. Door deel te nemen aan dagbesteding van De Werkwijzer heb je zelf een goede tijd, maar maak jij ook verschil in het leven van een ander! De projecten waarin de dagbesteding uitgevoerd worden staan midden in de maatschappij en dragen bij aan een prettige en leefbare samenleving. Door dagbesteding maak je contact met anderen, heb je ritme en regelmaat in je week en kun je je verder ontwikkelen.

Iedereen kan meedoen.”

Samen met je trajectbegeleider en de werkleider van de leer-werklocatie stel jij doelen vast waar je bij ons aan gaat werken. Jullie zijn samen een team! Het behouden van vaardigheden, ontwikkelen van nieuwe (arbeids)vaardigheden en het ontdekken van talenten staat centraal. Bewoners van 24-uurs zorgorganisaties kunnen ook gebruik maken van De Werkwijzer. Met de meeste netwerkpartners hebben wij afspraken gemaakt over samenwerking.

Ontwikkelen en leren.”

De Werkwijzer heeft meerdere locaties, de werkzaamheden zijn heel divers. Daardoor heb je de mogelijkheid om verschillende werkzaamheden uit te proberen. Zo kun je ontdekken wat écht bij je past. De arbeidsmatige dagbesteding slaat een brug naar werk. Daar waar mogelijk ondersteunen we je naar stages en leertrajecten waardoor je je kans op betaalde arbeid kunt vergroten. Voor deze dienst heb je een indicatie nodig. Dit kan vanuit de WMO, WLZ of m.b.v. een PGB.

Overige diensten:

Heb je interesse, wil je je aanmelden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met De Werkwijzer.

Begin met typen en druk op ENTER om te zoeken...